Face.by është një rrjet social që ju ofron mundësinë të komunikoni me miqtë e juaj, të njoftoni miq të ri dhe të mësoni se çfarë mendojnë të tjerët për ju. Për të shfrytëzuar këtë faqe, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni!


Valya007007
1. В Юте противозаконно заниматься с мужчиной сексом в то время,
когда его везут......
vlerësimi: 80»
Март в средней полосе России — самый прекрасный месяц в году.Весна света, как тонко......
vlerësimi:

Каким спортом ты занимаешься?

1. Футбол
Meshkuj 0% (0 Vota)Femra 0% (0 Vota) 0% (0 Vota)
2. Гандбол
Meshkuj 0% (0 Vota)Femra 0% (0 Vota) 0% (0 Vota)
3. Теннис
Meshkuj 0% (0 Vota)Femra 0% (0 Vota) 0% (0 Vota)
4. Волейбол
Meshkuj 0% (0 Vota)Femra 0% (0 Vota) 0% (0 Vota)
5. Гимнастика
Meshkuj 0% (0 Vota)Femra 0% (0 Vota) 0% (0 Vota)
6. Настольный теннис
Meshkuj 0% (0 Vota)Femra 0% (0 Vota) 0% (0 Vota)
7. Карате
Meshkuj 20% (1 Vota)Femra 0% (0 Vota) 20% (1 Vota)
8. Танцы
Meshkuj 0% (0 Vota)Femra 0% (0 Vota) 0% (0 Vota)
9. Другое
Meshkuj 60% (3 Vota)Femra 20% (1 Vota) 80% (4 Vota)

Përgjigje: 5
Meshkuj - Meshkuj     Femra - Femra
Komente (1) »


Sondazhi është propozuar nga ania3011.
Propozo sondazh të ri »


Nëse dëshironi të plotësoni sondazhin, ju duhet të identifikoheni.

Urime ditëlindjen:
marinova
kalvi123
Shiko të gjitha 10 pikët
LeLeX
offline LeLeX
nice motocykle - 16:49
kalvi123
Shiko të gjitha 10 pikët
Oksis10
very beautiful women - 15:36
С Днём рождения! - - 15:04
С Днём рождения! - - 15:04
kalvi123
Shiko të gjitha 10 pikët
stepashka
very sweet - 13:33
offline ELLA
wow extra girl - 13:08
dholidej
Shiko të gjitha 10 pikët
Oksis10
have a nice day - 13:07
Nuk ke profil?
Kërko njerëz
gjinia:
mosha:  
anëtarë online: 0 | kërkoni më shumë »

Çifti më i mirë
  6.23
Ditë sëbashku: 197
dobidos
ShuRo4ka
Video e promovuar
Vlatko Miladinovski - Vel...
Vlatko Miladinovski - Veljo Kerko самы цікавы інтэрвал з 2:00 да 02:05
Rating All.BY